Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hyouton: Ennek a vérvonalnak minden felhasználója holtan annyira egy rendszertani név, mivel ezt a vérvonalat soha nem adták. Ennek a vérvonalnak az utolsó felhasználója Haku volt, akit korán megöltek a sorozatban. A különleges jutsuk közül néhány, amit csak végrehajtottak ennek a jellemvonásnak a szállítói, volt: A démoni jégtükrök és repülés tűket öntöznek. Azt annak vélik ez a vérvonal származott a Mist Village-ben. Ezek közül a technikák közül mindkettő az elemből áll: víz. Az első technika, Demonic Ice Mirrors, egy olyan lépés, amiben a felhasználó tükrökben veszi körül az ellenfelet, jégből és vízből készül. A felhasználó akkor tükörből tud utazni tükör, ami keményen bizonyos szempontból megtámadja az ellenfelet hogy védekezzen. A második technika, Flying Water Needles, van alapvetően mi a név megmond. A felhasználó kibocsátja a jég éles tűit az ellenfélnél.

The Sharingan: A Sharingan a legtöbb nagyon rettegett vérvonal valószínűleg és csak elérhető Uchiha nemes klántagjainak. A klán majdnem egészét megszüntette Uchiha Itachi. Ennek a vérvonalnak csak három szállítója marad. Ez a három ember vagy: Uchiha Sasuke, a testvére, Uchiha Itachi, és Uchiha Sasuke tanára, Hatake Kakashi Kakashi, az az egyetlen felhasználó, aki nem származott az Uchiha Clanből. Kakashinál csak egy szemben van a Sharingan és arra használta azt, hogy másoljon több mint 1000 technikát! A Sharingan egy különleges fajta hatalom a szemekben. Azt kibocsátják a tanulókon keresztül és egy nagy összeget követel csakrától és figyelemtől. A Sharingan megengedi a felhasználónak, hogy másoljon és átlásson minden Ninjutsun (Ninja Techniques), Genjutsu (Illusionary Techniques), és Taijutsu (kéz kéz küzdelem). Meg tudod mondani, hogy valaki használja-e a Sharingant a felhasználók szemének a színe által, ami kicsi fekete jelekkel válik piros.

 

The Byakugan: Sharinganön közvetlenül a Byakuganből ereszkednek le. A Byakugan megengedi a felhasználónak, hogy lásson a kritikus területek és az, hogy a csakrát hol tárolják, az övé/az opponent(s). Nagyon ritkán egy Byakugan felhasználó tudja látni a Tenketsut (Chakra lyukak) és semlegesíti őket miközben szó szerint leállítja a csakraáramlásukat és végül megöli az ellenfelet. Hyuuga Neji egy éves az kevés, aki megtudja tenni. Egy közvetlen csapás a Jyuuken stílussal csapolja le a csakrád és vadászzsákmányod egészét te. A Byakugan szintén megengedi a felhasználónak, hogy lásson majdnem 360 diplomát vagy a kilátást, ahogy dolgokat lát minden irányból. Van ennek a nagyon veszélyes vérvonalnak négy fő felhasználója és ők vagy: Neji, Hinata, Hinabi, és Hiashi. Sok vita van, ami erősebb: a Byakugan vagy a Sharingan.

Souma no Kou: A Souma Kou nem egy olyan különleges vérvonalhatár, ami Sakonnek és Ukonnek van. Ez a különleges vérvonal megengedi nekik, hogy legyőzzék a testük szerkezetét a molekuláris szintnél és egymással összeolvasszák őket. Ukonnek ezzel a vérvonallal még haladóbb képességei is vannak. Le tudja győzni a testét azután egy "oppoenenttel" össze tudja olvasztani azt. , Azután az ellenfélben meg tudja semmisíteni a celláikat azután arra tudja használni a saját csakráját, hogy újjáépítse az eredeti

Shikotsu Myaku: A Shikotsu Myaku egy vérvonal a Kaguya Clanből. Kimimaro az egyetlen tag, akit ebben a klánban hagytak, miután a klánjukat megszüntették. Ez a különleges vérvonal megengedi a felhasználónak, hogy változtassa az övét vagy a csontszerkezetét. Ez megengedi nekik, hogy olyan éles szegeik, amik terjednek a normális testszerkezetükből, legyenek. Ezek a csontok szintén rendkívül szilárdak, majdnem olyan szilárdak, mint acél.