Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Naruto és Sasuke

 
Amióta meglátták egymást az Akadémián, megvetik a másikat. Sasuke népszerű a lányok között, és hatalmas tiszteletet élvez a klánja miatt. Ezzel ellentétben Narutot nem kedvelték a lányok sem, és a faluban is kiközösítették a "rejtett ereje" miatt. Naruto folyamatosan azt vetette Sasuke szemére, hogy fel akar vágni. Sasuke alapvetően lenézte Narutót, mindaddig amíg nem látta harcolni a Zabuza elleni küzdelemben. Aztán Sasuke elismerte, hogy Naruto nem éppen egy bosszantó ninja. Ezzel Naruto nyert egy kis tiszteletet is. Naruto és Sasuke célja most, hogy legyőzzék egymást, ezért keményen
eddzenek.  


   Kakashi és Gai:
 
Az Akadémiában kezdődött minden. Azóta még most Jounin harcosként is azon gondolkoznak, hogy melyik tudná felülmúlni a másikat. A verseny típus teljesen mindegy, a lényeg hogy verseny legyen. (Van már: kő-papír-olló is, ebben 49-50 az állás, Gai javára). A versengésük eléggé élénk és állandóan különféle versenyeket tartanak, amik széles körben terjednek hogy lássák, hogy ki a legjobb. Sokszor ezt a versengést mulatságos célkora használják.
 
Ino és Sakura:

 
A Ninja Akadémán belül, Ino volt a legnépszerűbb lány, míg Sakura egy önbizalomhiányban szenvedő lány volt, akinek nem voltak barátai. Ino segített Sakurának több önbizalmat szerezni, ezáltal barátokká váltak és igazán jól kijöttek egymással. Miután megjelent Sasuke, riválisok lettek, hiszen mindkettejük nem titkolt célja, hogy "meghódítsák" Sasukét. A legnagyobb csatájuk a Chunnin vizsga, 3. részének az előzeteseiben volt. A küzdelem alatt kijelentették, hogy ez a küzdelem nem Sasukuéról szól.