Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kakashi is volt egyszer kis gyerek, úgy mint Naruto,Sasuke,és Sakura(meg Én meg Te xD).
Neki is volt, ugyan úgy egy csapata, mint Narutoék.
Kakashi akkor 13 éves volt,és a tanára Yondaime volt,aki később Hokage lett.^^
Kakashinak voltak csapattársai akiket Uchiha Obitonak,és Rinnek hívtak.
Kakashi olyan volt, mint Sasuke,Obito mint Naruto,Rin pedig olyan mint Sakura.:)
Mint tudjuk,Obito az Uchiha klán egyik tagja volt,így ő is rendelkezett Sharingannal, mint Sasuke,és Itachi.Rin pedig inkább ápolta őket.:)
Kakashi és Obito épp olyan volt, mint Naruto,és Sasuke,sose értették meg egymást, de mégis együótt dolgoztak, a nehéz helyzetekben.:) Később, azt a parancsot kapják, hogy menjenek el, egy hidat lerombolni,ami a Tűz,és a Rejtett fű ország között van.
De közben, megtámadja őket egy kőninja. Kakashi, nem tétovázik, és beveti a Chidori jutsu-t.De tanára Yondaime megmondja neki, hogy ne tegye, mert azok nem igaziek,és hogy figyeljen.. Kakashi megöl minden klón-t végül, majdnem megöli az igazi ninja.De hála tanárának, megmenekült.. és Yondaime elintézte.Kakashi,és Obitom ismét egymásnak esik,de tanáruk leszidja őket, hogy ne beszéljenek egymással így, és hogy Kakashi figyeljen oda, és hogy ne hibázzon stb..a fő a csapatmunka!
Kakashi a kis harc alatt egy karcolást szerzett, amit most Riun ápol is Kakashinak.
Később Kakashiék behatolnak az ellenséges területre, majd kó ninjákkal találkoznak.
a harc folyamán Rin-t elrabolják.Obito utánna akar menni.Kakashi megállítja, hogy ne menjen, mert akkor rájönnek, hogy mi lesz a tervük,és hogy Rin tud magára vigyázni, előbb a küldetést kell teljesíteni stb..
Obito erre nagyon ideges lesz,és makacsul Kakashi fejéhez vág, minden csúnya szót, hogy hogy lehet ilyen szívtelen,és köcsög.... Rin mindig segít nekik,és ápolja őket.. ő pedig most ezt csinálja.Kakashi erre nem szól semmit.Tudja, hogy az apja is abba a hibába esett bele, hogy elment megmenteni a barátját,és úgy halt meg.
Obito elmegy Rin után.Kakashit nem hagyta nyugodni, Obito szavai.Yondaime segíteni akart nekik, egy bizonyos hatásos technikával a Hirasishin-Jutsuval.
Obito végre megtalálja Rin-t, egy barlangban, majd az egyik ellenfél észre veszi,és egy láthatatlan technikát alkalmaz.Szerencséjére, Kakashi épp akkor érkezik meg,és megtámadja a láthatatlan ninját.. erre Obito megdöbben..
Majd egy másik ninja, Obito mögött volt,és meg akarta ölni, de Kakashi megvédte a halálos csapástól.Ám.. Kakashi elveszti a bal szemét, erre Obito elkezd sírni.. de a Sharingan segítségével megöli a ninját.Kakashi ez alatt ellátja a sebét a Rin-től kapott gyóyszerekkel.Később beljebb mennek, majd Kakashi megbotlik egy kőben..Obito látja, hogy Kakashira fog majd esni egy nagy szikla.. ami halálos lehet.Majd Obitora esik, mert ellöki onnan Kakashi-t.Kakashi nemjól érzi magát az miatt, hogy nem hallgatott az elején Obitora.. és hogy nem történt volna meg mind ez.
Ekkor Obito azt mondja, hogy Kakashinak adja a Sharingant,ez lesz az ő ajándéka.
Kakashinak nagyszerű ninjává kell válnia.Obito megkéri Rin-t,hogy Kakashi szemébe ültesse be az övét, és ezt mondja:
így a szemeddé válhatok, és majd onnan tekintek a jövőbe.Később Kakashi legyőzi a ninjákat a Sharingan segítségével.
Obito azzal a tudattal halt meg, hogy Kakashival barátok lettek.. Kakashi nagyon ideges lett,és megpróbált minden ninját megölni.Bár, nagyon kifáradt, de szerencséjükre megérkezett Yondaime, és megvédte őket.