Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Narutoban sok   olyan kellék van amelyet egy shinobi használ hogy segítse a csatában. Itt van egy lista a fegyverekről amit a Narutoban használnak. Az átlagostól a ritkáig.

 

 

 

Shuriken

Ezek egyfajta csillagok amelyek eldobva embereket sebeznek. A nagyok támadásra a kicsik pedig a másik sakkban tartására vagy meggyilkolására valók. Ez egy olyan fajta fegyver ami segít elintézni az ellenfelet. Minden ninja-nak van a kis csillagból a nagyot pedig főfegyverként használják. Mint a fickó az első részből.

 

Boxer hegyes pengével

Sarutobi Asuma használja ezeket. Ez az ember ujjpercein van, fel tud szeletelni egy embert és nagyon jó a védelme kardok ellen.

 

Kardok

Néhány ninja rövid kardot vagy  különleges kardokat használ.a legtöbb ninja a jutsukban és a kunai késekben bízik, néhány kardot használ mint Orochimaru és Gekkou Hayate. Nagyon jó támadáshoz.

 

Füstbombák

Sima füstbombák hogy elrejtsék a ninját.

Kunai Tőrök

A geninek leginkább választott fegyvere. El lehet dobni mint egy surikent de lehet hand to hand combatban is használni.

Robbanó cédula

Általában egy kunai tőr végére szokták rakni és egy bizonyos idő után felrobban.

 

Orvosi vagy Mérgezett tű

Ezek vékony tűk amiket orvosi célra és gyilkolásra használnak. Csak két embert ismerek aki ezt a fajta fegyvert használja, Shizune és Haku.

 

Bábúk

Bábus ninják-nak ez a fegyver előnyben van részesítve. Használatukhoz chakra szükséges. Nagyon jól ki vannak alakítva és ennek következtében egyénien fejleszthetők és titokzatos módokon is. Kankuro az egyetlen ember akiről tudjuk hogy használja.

 

Legyező

Egy pusztító offenzív legyező ami a használója chakrájával erős széltámadást csinál. Olyan emberek használják akik mozgékonyságot akarnak nyerni vagy védelmet. Nagyon jó fegyver csak sok chakrát igényel a használata és sok erőt. Az egyetlen ismert használója Temari.

 

 

Ivópalack

Általában vizet tartanak benne de Gaara arra használja hogy mozgassa a homokot. Ez egy abszolút védelem és chakrát használ hogy többféle technikát is tudjon használni.Csak Gaara tudja használni

 

Tekercsek

Idézésre vagy gyógyító célra használják.

 

Botrúd

Egy tompa fegyver amely jó elhárításra és védelemre. Az egyetlen bot az Enma volt a majomkirály aki bottá alakult.

Szonikus robbantó

A használójának a tenyerébe van építve hogy a chakra áramlásával óriályi mennyiségű hangnyomás szabaduljon fel.

Harangok

Ez egy genjutsu fegyver ami az ellenfelet hisztéria vagy halucináció állapotába kényszeríti amikor meghallják a hangját. Ezt a fegyvert a Shikamaru, Kin meccsen használták.

 

Pallos

Ez egy nehéz fegyver ami mindent ketté tud stelni.

 

SameHade (Cápa bőr)

A SameHade aaaz a fegyver amit Hoshigaki Kisame használ, a név azt jelenti hogy Cápa bőr, ami irónikus mert Kisame úgy néz ki mint egy cápa. A fegyver nem szeletel hanem inkább borotvál

 

Sarló és Lánc

A sarlót és a láncot két ember viselte. Ők egy lánccal voltak összekapcsolva ami mindent ketté tudna vágni. A láncokat el lehetett kapcsolni szóval a használóik messzebb tudtak menni egymástól.

 

Harcos Pirula

A harcos pirulák különböző képességekkel ruház fel egy ninját. A pirulák amiket az Akimichi és az Inuzuka clán használ direkt az ő harci technikájukhoz lett specializálva. Az Akimichi clán három különböző pirulát használ amely különböző módon hatnak és vannak mellékhatásai sőt ha sokat veszünk be belőlük akkor akár meg is ölhetnek minket. Az Inuzuka clán arra használja a pirulákat hogy fokozza a szagukat vagy egyesítse az állatukkal amik általában kutyák vagy farkasok

 

Gamabunta tőrei

Gamabuntának két tőre van amik nagyobbak mint a legnagyobb fák. A tőröket a Sennin csatában láthattuk és Gaara teljes formája ellen.